Eladó Családi ház ingatlan - Szabadbattyán

Ingatlan azonosító: VH-000878

 « Vissza a listához

Családi ház

Szabadbattyán, Belváros és környéke

Fejér

420 000 000,- Ft

E-000878. Fejér megyében, Székesfehérvár, vasút és M7-es közelében, a forgalomtól távol, nyugodt, csendes, jó levegőjű, szépen parkosított, ősfás környezetben, 2,7 Ha területen, 1902-ben épült és 2002-ben felújított, riasztóval ellátott, impozáns kastély, 684 nm hasznos lakótérrel, saját ivóvíz minőségű artézi kúttal és ásott kutakkal eladó. Az ivóvizet hidroforos rendszerrel, saját víztorony, gázüzemű fűtését a talajba süllyesztett Shell gáztartály és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A szennyvizet zártrendszerű tárolókba vezetik.
Az ingatlan 5 épületegyüttesből áll: Kastély, gondnoki ház, víztorony, gépkocsi tároló szín és műhely. A kastélyhoz gondozott parkon át, hársfák és gesztenyefák övezte út vezet. Az eklektikus stílusú épületnek 4 bejárata van nagy terasszal.
A kastély funkcionális tartalma: 11 szoba, 6 fürdőszoba, két nappali+könyvtárszoba, konyha, spejz, közlekedő tereiben beépített faanyagú tároló szekrényekkel.
A kastély földszintjén iroda, konyha, étkező és nagyméretű aula áll kandallóval. Az emeleti részre széles falépcső vezet ahol vendégszobák, fürdőszobák és mellékhelyiségek találhatók. A kastély fénypontja az eredeti állapotú könyvtárszoba kandallóval és télikerttel. A könyvtárszoba mennyezete intarzia-berakásos, faragott topolya fadíszítésekkel ékesített.
A pince 171nm dongaboltozatú, több helységből áll, mely felújított és a tervek szerint medence és szauna lesz kialakítva. A borozó már elkészült a hozzátartozó vizesblokkal.
A gondnoki ház festett, nemes vakolattal burkolt 80nm épület, két szoba, konyha, fürdőszoba, kamra és kazánházból áll.
A gépkocsi tároló épülete 80nm, téglából készült cserépfedéssel, szerelő aknával.
Víztorony 3*40nm épület, melyben a felújítás során vizesblokk és melegedő helyiség lett kialakítva, nagy műhely áll rendelkezésre a kastély körüli munkálatokhoz.
A kastély és környezete kiváló adottságokkal rendelkezik lótartásra.
Az ingatlan eladó 420mFt Ft irányáron, de igényes bérlőnek kiadó: 1mFt+áfa /hó+rezsi, 5hónap kaucióval

Szabadbattyán településen, 687 m2 -es Családi ház Eladó

Alapterület: 687 m2 Állapot: Teljesen felújított
Telek: 27000 m2 Fűtés: Gázfűtés
Szobák: 11 db Emelet:
Félszobák: Parkolás:

Azonosító: VH-000878
Kapcsolat: Märcz Ingatlan Vidék, Tel.: 06 (20) 583-7555
E-mail: videk@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista