Eladó Családi ház ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: H-002687

 « Vissza a listához

Családi ház

Székesfehérvár, Maroshegy

Fejér

57 000 000,- Ft

H-002687 Ha meseházban lakna családjával, nézze meg ezt a Székesfehérváron, Maroshegyen 2001-ben épült csodát. A saroktelken lévő összkomfortos ház nyugalmát körben tuják védik a külvilágtól zajától. Fa kiskapun jutunk be a hangulatos előkertbe, ahonnan árkádos kialakítás vezet a bejáratig, melynek végében egy csendes, meghitt, kétszemélyes pihenő kapott helyet. A belül egy éve felújított házban a nappali-konyha-étkező-dolgozósarok van egy légtérben. Itt az egyedi kályha, a színek, a természetes anyagok, és a megvilágítás, a belső rolók is hangulatossá teszi a lakók mindennapjait. Ezen a szinten van még egy hálószoba, egy kamra, egy tároló helyiség, egy fürdőszoba, külön toalett és egy helyiség gázkazánnak, mely radiátorokon keresztül adja le a meleget az épületben.
A fatüzeléses kályha mögött juthatunk a galériás emeletre, ahol nagy közösségi térből nyílik 3 szoba és egy relaxációra is kiválóan alkalmas fürdőszoba.
A kertben kanyargós, kavicsos út vezet a pihenőpadokhoz, a családi és baráti összejövetelekhez kialakított teraszhoz, a medencéhez és a könnyűszerkezetes garázshoz.

A telek 627 m2, ház 187 m2, 38 cm-es Porotherm téglából épült, Tondach cseréptetővel, a belmagasság 2,5-2,8 m és galéria. Főzési lehetőséget és a melegvizet gáz biztosítja. A terasz 17 m2, a kertben fúrt kút van, a házat riasztórendszer védi.

Ár: 57 MFt


Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

Székesfehérvár településen, 187 m2 -es Családi ház Eladó

Alapterület: 187 m2 Állapot:
Telek: 627 m2 Fűtés: Gázfűtés
Szobák: 2+4 db Emelet: 1. emelet
Félszobák: Parkolás: garázsban

Azonosító: H-002687
Kapcsolat: Märcz Ingatlan Ház, Tel.: 06 (30) 503-0000
E-mail: haz@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista