Eladó Családi ház ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: H-002814

 « Vissza a listához

Családi ház

Székesfehérvár, Maroshegy

Fejér

69 500 000,- Ft

H-002814. Székesfehérváron – Maroshegyen főútvonal mellett, családi házas övezetben egy 750 m2 összközműves telken 380 m2 hasznos alapterületű, több funkcióra igényesen kialakított 3 szintes ingatlan eladó. Adottságai miatt alkalmas több generáció együttes, mégis szeparált lakhatására. Befektetési célra történő vásárlás esetén kisebb átalakítással három, külön bejáratú lakrész könnyedén kialakítható. A bejáratnál 6 autó számára van térkövezett parkolóhely.
Lakóépület földszint 160m2:
A parkosított előkerten keresztül juthatunk az épületbe, vagy közvetlenül a két beállós garázsból van erre lehetőség. Ezen a szinten található, előszoba,4 külön bejáratú, tárolóként funkcionáló helyiség, kazánház. Jelenleg a fitness/wellness részhez van elhelyezve, ahol jakuzzi, zuhanyzó-wc és pihenő szolgálja ki az ott lakókat vagy dolgozókat. Közlekedőn juthatunk a 40m2-es jelenleg tárolóként használt helyiséghez, majd egy közvetlen kertkapcsolattal rendelkező 39m2-es szoba/iroda következik.
Lakóépület emelet 140m2:
A DNy-i tájolású családiház 90m2-es lakóterű emeletére a bejárattól induló falépcsőn jutunk a modern konyha-étkezőbe, amihez közvetlen kapcsolódik egy 40 m2-es fedett terasz. Közlekedő köti össze a konyhát a két szobával, a zuhanyzós fürdőszobával és a külön mellékhelyiséggel, valamint egy 26 m2-es nappalival, amit 10m2-es erkély vesz körbe. A teraszról külső lépcső vezet a gondozott kertbe, ami kitűnő helyszíne lehet családi,baráti összejöveteleknek.
Lakóépület tetőtér 80m2:
A tetőtér lakhatásra/üzleti célra kialakítható. 2016-ban a tető teljes cseréje után szigetelve lett, és gipszkartonozva lett. Jelenleg ez a szint kb. 80%-os készültségnek felel meg, szabadon alakítható.
A ház beton sávalapra, tégla falazattal, vasbeton födémmel a 1985-ben épült. 2011-ben teljes felújítást, 2012-ben teljes tetőcserét végeztek, mely során Bramac cserép, párazáró fólia és gipszkarton került fel. A tetőtér könnyűszerkezetes aljzattal, 15*15-ös fagerendával alátámasztottan kialakított. 80%-os készültségi állapotban van. 2016-ban külső szigetelést kapott a ház. A fa nyílászárók duplán üvegezettek.
A burkolat a szobákban laminált padló, minden más helyiségben járólap, és csempe.
A padlófűtés minden szinten külön rendszeren működik, amit Ariston gázkazán biztosít.
Az épület külön riasztó rendszerrel ellátott, kamerarendszerrel felszerelt.

Környék: Csendes, családi házas övezet, főúthoz, autóbuszmegállóhoz, bevásárlóközponthoz, iskolához, óvodához közel.
Irányár:69,5 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.Székesfehérvár településen, 308 m2 -es Családi ház Eladó

Alapterület: 308 m2 Állapot:
Telek: 750 m2 Fűtés: Cirkó fűtés
Szobák: 3 db Emelet:
Félszobák: Parkolás:

Azonosító: H-002814
Kapcsolat: Leiti Gabriella, Tel.: 06 (30) 503-0000
E-mail: videk@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista