Eladó Kastély, kúria, villa ingatlan - Szabadbattyán

Ingatlan azonosító: E-000878

 « Vissza a listához

Kastély, kúria, villa

Szabadbattyán, Belváros és környéke

Fejér

760 000 000,- Ft

E-000878. Fejér megyében, Székesfehérvár és a Balaton között az M7-es közelében, Lajostelepen, forgalomtól távol, nyugodt, csendes, jó levegőjű, szépen parkosított, ősfás környezetben, több mint 100 éves felújított, riasztóval ellátott, impozáns kastély eladó!

A 27 506 m2-es területen elhelyezkedő kastély 1902-ben épült, 2002-ben teljes kőrűen felújították, mind hangulatában, mind pedig minőségében idézve a századelőt.
A kastély 688 m2 hasznos lakótérrel, saját ivóvíz minőségű ártézi kúttal és ásott kutakkal rendelkezik.
A gondozott parkban elhelyezkedő épület rendkívül impozáns, a kétszárnyú, nagyméretű kovácsoltvas kaputól egy hársfákkal és gesztenyefákkal szegélyezett út vezet bejáratához.
Az eklektikus stílusú épületnek 4 bejárata van nagy terasszal. A felső teraszokról panorámás kilátással.

Az ingatlan 5 különálló épületből áll:
- Kastély 688 m2
- Gondnoki ház 61 m2+12 m2 terasz
- Gépkocsitároló szín 60 m2 (régi lovarda)
- Víztorony 51 m2
- Műhely 17 m2

A kastély funkcionális tartalma: 11 szoba, 6 fürdőszoba, szalon, nappali+könyvtárszoba, konyha, spejz, közlekedő tereiben beépített tároló szekrényekkel.
A földszintjén iroda, konyha, étkező és nagyméretű szalon áll kandallóval. Az emeleti részre széles falépcső vezet, ahol nappali, vendégszobák, fürdőszobák és mellékhelyiségek találhatók.
A kastély fénypontja az eredeti állapotú könyvtárszoba kandallóval és télikerttel. A könyvtárszoba mennyezete intarzia-berakásos, faragott topolya fadíszítésekkel ékesített. A pince 171nm dongaboltozatú, több helységből áll, mely felújított és a tervek szerint medence és szauna kialakítására van lehetőség. A borozó már elkészült a hozzátartozó vizesblokkal.
A gondnoki ház festett, nemes vakolattal burkolt 80nm épület, két szoba, konyha, fürdőszoba, kamra és kazánházból áll.
A gépkocsi tároló épülete 60nm, téglából készült cserépfedéssel, szerelő aknával. Víztorony 3 szintes épület, melyben a felújítás során vizesblokk és melegedő helyiség lett kialakítva
Az ingatlanban az ivóvizet hidroforos rendszerrel, saját víztorony, gázüzemű radiátoros központi fűtését a talajba süllyesztett Shell gáztartály és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A szennyvizet zártrendszerű tárolókba vezetik.

Az ingatlan adottságai révén kitűnő pályázati és befektetési lehetőség, ezért alkalmas akár vállalkozásnak, üdültetésnek, illetve magánklinikának, magániskolának, konferencia központnak, szállodának, étteremnek, lovas panziónak, alkalmi rendezvények helyszínének, film forgatásra stb.

Eladási irányár: 2 000 000.- EURO

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.
Szabadbattyán településen, 688 m2 -es Kastély, kúria, villa Eladó

Alapterület: 688 m2 Állapot: Teljesen felújított
Telek: 27000 m2 Fűtés: Gázfűtés
Szobák: 11 db Emelet:
Félszobák: Parkolás:

Azonosító: E-000878
Kapcsolat: Märcz Ágnes, Tel.: 06 (20) 960-7878
E-mail: ipar@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista