Eladó Kastély, kúria, villa ingatlan - Szabadbattyán

Ingatlan azonosító: E-000878

 « Vissza a listához

Kastély, kúria, villa

Szabadbattyán, Belváros és környéke

Fejér

420 000 000,- Ft

E-000878. Fejér megyében, Székesfehérvár, vasút és M7-es közelében, a forgalomtól távol, nyugodt, csendes, jó levegőjű, szépen parkosított, ősfás környezetben, 2,7 Ha területen, 1902-ben épült és 2002-ben felújított, riasztóval ellátott, impozáns kastély, 684 nm hasznos lakótérrel, saját ivóvíz minőségű ártézi kúttal és ásott kutakkal eladó. Az ivóvizet hidroforos rendszerrel, saját víztorony, gázüzemű fűtését a talajba süllyesztett Shell gáztartály és vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A szennyvizet zártrendszerű tárolókba vezetik.
Az ingatlan 5 épületegyüttesből áll: Kastély, gondnoki ház, víztorony, gépkocsi tároló szín és műhely. A kastélyhoz gondozott parkon át, hársfák és gesztenyefák övezte út vezet. Az eklektikus stílusú épületnek 4 bejárata van nagy terasszal.
A kastély funkcionális tartalma: 11 szoba, 6 fürdőszoba, két nappali+könyvtárszoba, konyha, spejz, közlekedő tereiben beépített faanyagú tároló szekrényekkel.
A kastély földszintjén iroda, konyha, étkező és nagyméretű aula áll kandallóval. Az emeleti részre széles falépcső vezet, ahol vendégszobák, fürdőszobák és mellékhelyiségek találhatók. A kastély fénypontja az eredeti állapotú könyvtárszoba kandallóval és télikerttel. A könyvtárszoba mennyezete intarzia-berakásos, faragott topolya fadíszítésekkel ékesített. A pince 171nm dongaboltozatú, több helységből áll, mely felújított és a tervek szerint medence és szauna lesz kialakítva. A borozó már elkészült a hozzátartozó vizesblokkal. A gondnoki ház festett, nemes vakolattal burkolt 80nm épület, két szoba, konyha, fürdőszoba, kamra és kazánházból áll. A gépkocsi tároló épülete 80nm, téglából készült cserépfedéssel, szerelő aknával. Víztorony 3*40nm épület, melyben a felújítás során vizesblokk és melegedő helyiség lett kialakítva

Eladási irányár: 420MFt

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

Szabadbattyán településen, 687 m2 -es Kastély, kúria, villa Eladó

Alapterület: 687 m2 Állapot: Teljesen felújított
Telek: 27000 m2 Fűtés: Gázfűtés
Szobák: 11 db Emelet:
Félszobák: Parkolás:

Azonosító: E-000878
Kapcsolat: Märcz Ágnes, Tel.: 06 (20) 960-7878
E-mail: ipar@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista