Eladó Telephely ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: IP-002642

 « Vissza a listához

Telephely

Székesfehérvár, Lövölde és környéke

Fejér

120 000 000,- Ft

Ip-002642. Székesfehérváron a vasútállomás közelében, az Erzsébet úton önálló kereskedelmi telephely eladó!
A kereskedelmi és szolgáltató tevékenységre kiválóan alkalmas ingatlan összközműves, teljesen térkővel borított, rendezett, 2200m2 területű, két helyrajzi számból álló telekterületen fekszik. Több mint 40 méteres utcafrontja jó láthatóságot és reklámfelületet biztosít, a telephelyre történő kényelmes behajtás 2 db széles, elektromos úszókapun keresztül lehetséges.

A téglakerítéssel körbezárt telephelyen belül három darab önálló felépítmény található. A telek közvetlen utcafrontján két önálló téglaház áll, amelyek eredeti funkciójuk szerint lakóházak, ugyanakkor már régóta üzleti célt szolgálnak.

►Az utcafrontról tekintve a bal oldalra eső ház egy 1940-es években épült, egyszintes, ~85m2 alapterületű, cseréptetős téglaépület, amely jelenleg raktárként, illetve üzlethelyiségként funkcionál. Fűtéséről gázkonvektor, a melegvíz-ellátásról pedig gázkazán gondoskodik.

►A jobb oldalra eső ház szintén egy tégla-cseréptetős épület, amely az 1980-as években épült, 136m2 alapterületű, földszint+2 tetőtéri szint elosztású. Belső elosztását tekintve a földszinten került kialakításra az ügyfélfogadó tér, egy iroda és egy konyha-étkező helyiség. A beépített tetőtér első emeltén egy szerverszobát és 4 db önálló irodaegységet, a ház legfelső szintjén ugyancsak egy irodahelyiséget és a hozzá tartozó vizesblokkot alakítottak ki.
Az épület fűtését gázkazán biztosítja, helyiségenként radiátoros hőleadással, a meleg víz-ellátásról villanybojler gondoskodik.
Mindkét felépítmény a városi víz-, csatorna- és elektromos hálózatra bekötéssel rendelkezik.

►A telephelyen található továbbá egy 170m2 alapterületű, ~4m belmagasságú, 38-as porotherm téglából épült egy-légterű raktárépület is. A bejárás és az anyagmozgatás két darab 3m x 3m-es, kétszárnyú ipari kapun keresztül lehetséges. Az épületben a belmagasságot kihasználva acélváz szerkezetű, galériás anyagtároló készült.
A telek végében további acélvázas, féltetős, acélbetétes tolóajtókkal szerelt tárolók kerültek kialakításra, több mint 100m2-en. Az udvar kialakítása számottevő kültéri raktározási kapacitást biztosít.

Parkolás a telephely előtt kialakított díjmentes parkolóban, vagy a térkövezett udvaron belül kényelmesen megoldható. Tehergépjárművel is könnyen megközelíthető.
Az ingatlant várhatóan legkorábban, 2019.11.01-jén vehető birtokba.


Eladási irányár: 120 M Ft +áfa
A telephely megosztva is eladó.Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal! Éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal! Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében is.

Székesfehérvár településen, 2200 m2 -es Telephely Eladó

Alapterület: 2200 m2 Állapot:
Telek: 2200 m2 Fűtés: Gázfűtés
Szobák: Emelet:
Félszobák: Parkolás:

Azonosító: IP-002642
Kapcsolat: Märcz Ágnes, Tel.: 06 (20) 960-7878
E-mail: ipar@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista