Eladó Családi ház ingatlan - Bodajk

Ingatlan azonosító: VH-004019

 « Vissza a listához

Családi ház

Bodajk, Belváros és környéke

Fejér

49 990 000,- Ft

Vh-004019. Bodajkon központ közelében, 2285 m2-es telken 1993-ban épült, 100 m2-es, jelenleg 2 lakásos 2 konyha, 2 szobás, 2 fürdős családiház eladó.


Az egyszintes ház, nyugodt, főútról könnyen megközelíthető övezetben található. Buszmegálló, játszótér.. illetve a kereskedelmi, valamint a közintézmények 5 - 10 perc távolságra elérhetőek.
Az ingatlan összközműves, az épület „ L” alakú, Az utcafronti rész vastag vályog, az udvari rész tégla falazattal épült. A tető héjazása tetőcseréppel készült. A fűtést gáz kazán biztosítja radiátoros hőleadással. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A nyílászárók cserélve lettek, hőszigetelt üvegezéssel ellátottak.

Az ingatlan elosztását tekintve,
Az első rész:
- kb 50 m2 alapterületű: előtér, konyha, 1 nagyszoba, 1 fürdő wc-vel zuhannyal,
Udvari rész:
- kb 50 m2 alapterületű: előtér, konyha étkező, háztartási helyiség, fürdő, 1 nagyszoba

A két rész jelenleg külön lakásként funkcionál, de az egy benyitása, átjárás a két rész között belső ajtóval biztosított. Rezsije alacsony, a két lakás miatt mindkét részre igénybe vehető a rezsit

A telek rendezett, részben bekerített, füvesített, kialakításra került egy tároló és pince is.. Az utcafronti bejutás széles kapun keresztül biztosított. A hátsó kertben számos gyümölcsfa található.

Az ingatlan sok lehetőséget rejt magában, kis ráfordítással álom otthonná tehető.

Ideális választás mindenki számára, legyen szó állandó lakhatást választó családoknak, vagy befektetésben gondolkodóknak egyaránt, hiszen 2 önálló lakásként azonnal bérbe adható. A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára.

Eladási irányár: 49 990 000 Ft

Jelzáloghitelre,Falusi CSOK, CSOK Plusz hitelre alkalmas!

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.

Bodajk településen, 100 m2 -es Családi ház Eladó

Alapterület: 100 m2 Állapot:
Telek: Fűtés: Gázfűtés
Szobák: 2 db Emelet:
Félszobák: 2 db Parkolás:

Azonosító: VH-004019
Kapcsolat: Leiti Gabriella, Tel.: 06 (30) 503-0000
E-mail: videk@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista