Eladó Családi ház ingatlan - Sárosd

Ingatlan azonosító: VH-003821

 « Vissza a listához

Családi ház

Sárosd, Belváros és környéke

Fejér

19 900 000,- Ft

Vh-003821. Sárosdon, 2 szobás tégla építésű parasztház, közel 3222 m2-es telek területtel eladó!

Sárosd Fejér vármegye középső részén helyezkedik el, légvonalban Székesfehérvártól és Dunaújvárostól is nagyjából egyforma távolságra. Jól megközelíthető gépkocsival: Székesfehérvár, Seregélyes, és Dunaföldvár irányából a 6228-as, Adony, Pusztaszabolcs és Káloz felől pedig a 6209-es úton. Vonattal a település a Pusztaszabolcs–Pécs-vasútvonalon érhető el. A nagyközség infrastruktúrája biztosítja a lakosok egészségügyi-, oktatási-, művelődési-, sportolási-, és vásárlási igényeinek kielégítését.

A település egyik gyöngyszeme ez az önálló, gazdálkodásra alkalmas „kisbirtok”, mely távol a nagyvárosok zajától, a természettől karnyújtásnyira, de még is a központhoz közel helyezkedik el.

A 1960-as években épült lakóház stabil alapokon nyugszik, zömében vályog falazata 50-60cm vastag. Korszerűsítése, felújítása a tulajdonosok elvárása szerint történik, hagyományos technológiával és természetes anyagok felhasználásával.
A minden oldalról bekerített telekterület 3222m2 alapterületű, hátsó harmada gazdasági udvar. Az ingatlan teljes utcafrontja: 21méter.
A ház hasznos alapterülete 60m2, elosztását tekintve a következő helyiségekből áll:
Előszoba, spájz, 2 hálószoba, fürdőszoba, wc. külön konyha és kazánház
Fűtését gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással.(jelenleg radiátor nincs) Kiegészítő fűtés kályhával lehetséges. Melegvíz ellátás villanybojlerral történik. A legtöbb nyílászáró felújításra került.
A házhoz kapcsolódó tornác-terasz 22m2 alapterületű, ezt követi egy zárt, kb30m2-es tároló.
A locsolás fúrt kútból megoldott.

Ami a ház udvarát illeti, három részre „tagolható”:
Első kert ház és udvar.
Középső kert: baromfiudvar, ólakkal, tárolókkal.
Hátsó kert: kifutóval (ló-kecske-birka tartásra is alkalmas)

Kertbarátoknak, gazdálkodó embereknek vagy egyszerűen a nyugalomra és a természet közelségére vágyoknak remek választás. Az ingatlan egyébiránt családi gazdaság kialakítására, illetve a terület megosztásával 3 önálló telek létrehozható, és értékesíthető.

A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (Falusi CSOK , Jelzáloghitel, , Babaváró kölcsön…)


Eladási irányár: 19,9 M Ft


Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.

Sárosd településen, 60 m2 -es Családi ház Eladó

Alapterület: 60 m2 Állapot: Felújításra szoruló
Telek: Fűtés: Gázfűtés, Egyéb fűtés
Szobák: 2 db Emelet:
Félszobák: Parkolás:

Azonosító: VH-003821
Kapcsolat: Leiti Gabriella, Tel.: 06 (30) 503-0000
E-mail: videk@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista