Eladó Családi ház ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: H-002466

 « Vissza a listához

Családi ház

Székesfehérvár, Öreghegy

Fejér

112 000 000,- Ft

Székesfehérvár frekventált kertvárosi részén, exkluzív családi ház parkosított udvarral, dupla garázzsal, extrákkal eladó.
Az 1000 m2-es telken, két különálló, külön bejáratú lakás található. 2014-ben teljes egészében felújított, új fűtési rendszerrel és nyílászárókkal, hőszigetelt bevonattal, új tetővel ellátott ház. A földszinti lakás és az emeleti kétszintes lakás közötti belső átjáró lehetővé teszi a ház célszerű használatát akár összeköltöző két generáció számára, akár vállalkozás és lakás célú egyidejű felhasználásra is. A tágas, gondozott kertben sziklakert, szaletli, 2 állásos fedett garázs és tároló található. A kert pázsitját és növényeinek megfelelő vízellátását a fúrt kútból táplált automata öntöző- és csepegtető rendszer biztosítja, a telekre elektromos kapun keresztül juthatunk be.
A ház két lakásból áll. A 2014-es teljes körű felújítása során, tető csere, fűtéskorszerűsítés, nyílászárók cseréje, külső szigetelés is történt. Az ablakok redőnnyel, sötétítővel felszereltek. A nyári hőségben a kellemes hőmérsékletről klíma gondoskodik. A biztonságra mindkét lakásban – egymástól független - riasztórendszer vigyáz. A ház félig alápincézett.
Az első lakás a földszinten helyezkedik el, amely 131 m2-es, egy előszoba, konyha, spájz, fürdőszoba wc-vel, és két szoba található a lakásban. A második lakrész az első emeleten van és két szinten (alsó szint + tetőtér), 131+131 m2-es. A lakás első szintjén egy étkező/konyha, nappali, fürdőszoba, külön wc, míg a belső lépcsőn való feljutás után a tetőtérben, két hálószoba, fürdőszoba wc-vel és egy dolgozószoba található.
A szobák szalagparketta burkolatúak, míg a többi helyiség járólapos. A házhoz 9 m2-es erkély is tartozik. Fűtése cirkó gázkazán által, radiátoros hő leadással biztosított.
Ár: 345.000 EUR

Székesfehérvár településen, 393 m2 -es Családi ház Eladó

Alapterület: 393 m2 Állapot: Teljesen felújított
Telek: Fűtés:
Szobák: Emelet:
Félszobák: Parkolás:

Azonosító: H-002466
Kapcsolat: Märcz Ingatlan Vidék, Tel.: 06 (20) 583-7555
E-mail: videk@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista