Eladó Családi ház ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: H-002681

 « Vissza a listához

Családi ház

Székesfehérvár, Maroshegy

Fejér

105 000 000,- Ft

H-002681. Éljen kényelmesen! Lakás-iroda-üzlet egy helyen

Székesfehérváron – Maroshegyen főútvonal mellett, családi házas övezetben egy 750 m2 összközműves telken 600 m2 hasznos alapterületű, több funkcióra igényesen kialakított ingatlanegyüttes eladó. Az üzlet és a ház két egymás melletti utcáról megközelíthető, mindkét bejáratnál több autó számára is van parkolóhely.
Az ingatlan adottságai miatt igény szerint könnyen egyéb tevékenységre is alkalmassá tehető.
Lakóépület földszint: A lakóépület előtt 6 autó számára megfelelő térkövezett parkolóból a parkosított előkerten keresztül juthatunk az épületbe vagy közvetlenül a két beállós garázsból van erre lehetőség. A földszinten található egy 14 m2-es helyiség, ami utcára nyíló üzlethelyiséggé alakítható. A lakóépület és a kereskedelmi ingatlan átjárható, . amelynek önálló bejárata is van a két egység között.
Lakóépület emelet: A DNy-i tájolású családiház emeletére a bejárattól induló falépcsőn a modern konyha-étkezőbe jutunk, amihez közvetlen kapcsolódik egy 40 m2-es fedett terasz. Közlekedő köti össze a konyhát a két hálószobával a zuhanyzós fürdőszobával és a külön mellékhelyiséggel, valamint egy 26 m2-es nappalival, amit a ház két oldalán erkély vesz körbe. A teraszról külső lépcső vezet a gondozott kertbe, ami kitűnő helyszíne lehet családi grillezéseknek.
Tetőtér: A tetőtér lakhatásra/üzleti célra kialakítható. 2016-ban a tető teljes cseréje után szigetelés és gipszkartonozás megtörtént. Jelenleg kb. 80%-os készültségnek felel meg.
Üzlet földszint: Ebbe az épületrészbe a ház földszintjéről és egyelkerített 4-5 autó számára megfelelő parkolóból is bejuthatunk. A 65 m2-es üzlethelyiség mellett 9 m2-es irattároló, mellékhelyiség és teakonyha is kialakításra került.
Üzlet emelet: Az üzlet bejáratától lépcső vezet az 90 m2-es emeletre, ahol egy óriási iroda, egy műhely, kazánház és egy fürdőszoba található zuhanyzóval, wc-vel.

Az ingatlan1985-ben épült, 2011-ben teljes felújítást, 2012-ben teljes tetőcserét végeztek rajta, 2016-ban szigetelték, gipszkartonozták a tetőteret. Alurendőnyökkel ellátott, dupla üvegű, fa nyílászárók kerültek beépítésre. A helyiségek burkolata járólap és laminált padló. A fűtést gázkazán biztosítja, a padlófűtés épületrészenként és emeletenként különválasztva. Ipari áram bevezetésre került, riasztórendszer az egész ingatlanban működik,
Környék: Csendes, családi házas övezet, főúthoz, autóbuszmegállóhoz, bevásárlóközponthoz, iskolához, óvodához közel.

Irányár:105 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.


Székesfehérvár településen, 600 m2 -es Családi ház Eladó

Alapterület: 600 m2 Állapot: Teljesen felújított
Telek: 752 m2 Fűtés: Gázfűtés
Szobák: Emelet:
Félszobák: Parkolás:

Azonosító: H-002681
Kapcsolat: Märcz Ágnes, Tel.: 06 (20) 960-7878
E-mail: ipar@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista