Eladó Ikerház ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: H-003106

 « Vissza a listához

Ikerház

Székesfehérvár, Maroshegy

Fejér

48 900 000,- Ft

H-003106. Székesfehérvár Maroshegy városrészben összközműves 800m2 telken kétlakásos (lakásonként saját lekerített telekrésszel) modern, világos, új egyszintes, tégla építésű családi házak, egy állásos fedett gépkocsi beállóval eladók!
Az ingatlan jól megközelíthető, a közelben buszmegálló, bevásárló központ, iskola, óvoda, épülő babauszoda, orvosi rendelő egyaránt megtalálható.

A családiházakban amerikaikonyha étkező nappali + 2-3, illetve 4 egész szoba, fürdőszoba (wc -vel), vendég wc, háztartási helyiség, és fedett, 12 nm méretű terasz kerül kialakításra. Praktikusság miatt fő szempont volt, az élhető terek kialakítása is ezért a tágas nappali mellett 11 nm, illetve 12nm nagyságú hálószobák készülnek.
A fő falak Porotherm 30 klíma tégla + 10 cm hőszigeteléssel készülnek, az aljzat 10 cm szigetelést kapott. A házban 3 rétegű üvegezésű homlokzati nyílászárók kerülnek beépítésre, rejtett tokos redőny előkészítéssel.
A hő és a melegvíz ellátásról, kombi gázkazán gondoskodik a hideg burkolatú helyiségekben padlófűtés, a meleg burkolattal ellátott helyiségekben radiátoros hőleadással, önálló vezérléssel és termosztát szabályozással. A fürdőszobában a padlófűtésen kívül törölköző szárítós radiátor is elhelyezésre kerül.
A padlástér nem beépíthető, a födémen 30 cm vastag kőzetgyapot kerül lerakásra, hőtükrös párazáró fóliázással. a külső borítás antracit Bramac cseréppel, alatta a megfelelő vastagságú fóliázattal. A tetőn Napelem rendszer kialakítható. A házban mozgás érzékelő riasztórendszer védőcsövezése és vezetékezése kiépítve, kezelő panel elhelyezése az előszoba helyiségben lehet. Előtérben kaputelefon csatlakozó védőcsövezése készül.

Az épületek körül kő zúzalékkal feltöltött faltő járdák készülnek 50 cm szélességben. A kocsi bejáró és a közlekedő járdák beton kertiszegély lapokkal lehatárolt tömörített kavicsolt felületűek. Parkosítás füvesítés nem készül. Betonoszlopos 1,5 m magas horganyzott drótfonatú kerítés készül az ingatlan hátsó telekhatárán, valamint a két rövid telekhatár mentén. Utcafronti és telken belüli kerítés nem.
Leendő tulajdonosa választhatja ki a belső burkolatokat, belső ajtókat, külső-belső színezést.

Megbízható és tapasztalt ingatlanfejlesztő, illetve kivitelező jegyzi a ház építését, számtalan referenciaépülettel rendelkezik Székesfehérváron.
A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok „újépítésű” otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (CSOK, Jelzáloghitel, Babaváró kölcsön)

Az eladási ár a bútorzatot, világítótesteket és az utcafronti kerítést/kaput NEM tartalmazza.

Eladási ár: 48,5 M Ft -59,9 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For english information please send a message. videó: https://youtu.be/g3_WV3BgO2c

Székesfehérvár településen, 87 m2 -es Ikerház Eladó

Alapterület: 87 m2 Állapot:
Telek: 400 m2 Fűtés: Cirkó fűtés
Szobák: 1 db Emelet: Földszint
Félszobák: 2 db Parkolás: saját beálló

Azonosító: H-003106
Kapcsolat: Leiti Gabriella, Tel.: 06 (30) 503-0000
E-mail: videk@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista