Eladó Téglalakás ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: L-002980

 « Vissza a listához

Téglalakás

Székesfehérvár, Belváros és környéke

Fejér

29 890 000,- Ft

L-002980. Belváros közelében különböző méretű és elosztású lakások, 18 lakásos társasházban eladók!

A ház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a történelmi belváros csupán néhány perc sétára található, mindemellett a város többi része is könnyen megközelíthető.
Az ingatlan környezetében bevásárlási lehetőség és számos szolgáltatás megtalálható.

Társasház egyetlen 3 emeletes épületből áll, amelyben 18 darab smart-lakás ad otthont a családoknak, fiatal pároknak, diákoknak, egyedülállóknak és nyugdíjasoknak. A földszinten kaptak helyet a parkolók, az 1. és 2. emeleten 7-7 db kisebb, illetve közepes méretű lakás található, a lakóépület felső szintjén pedig 2 db nagy teraszos penthouse és 2 db közepes méretű lakás került kialakításra.

A lakók számára 27 db földszinti parkolóhely került kialakításra. Ezek ugyan nyitottak, mégis jelentős részük az épület által fedett, ennek következtében az autók nagy része védettséget élvez az időjárás viszontagságaival szemben. Fontos kényelmi funkció, hogy a gépkocsiparkoló közvetlen liftkapcsolattal rendelkezik a lakószintekhez.

Az élhető méretű és alaprajzú lakástípusok között a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, illetve befektetési célból vásárlók is megtalálhatják a számukra megfelelő lakásokat hiszen a környék infrastruktúrájának köszönhetően értékálló.

A lakások a mai kor műszaki követelményeinek maximálisan eleget téve, modern szigeteléssel, 3 rétegű ablakokkal, korszerű távfűtési rendszerrel, alap smart home rendszerrel készülnek el.

Amit a meghirdetett ár tartalmaz:
Fürdőszobai szaniterek (mosdó, kád, csaptelep, wc), belső nyílászárók, konnektorok, fali kapcsolók. Hideg és meleg burkolatok a kiválasztott színben.
Konyhabútort és a lámpatesteket az ár nem tartalmazza!

Lakástípus:

» 1. emelet:
4 lakás: 31,87 m2|1 szoba, előtér, fürdő és a wc egy helyiségben található, az árban benne van a gépkocsi beálló
Eladási ár: 29, 890 M Ft

Projekt bemutató anyagokért, részletes műszaki dokumentációért, alaprajzokért keresse munkatársunkat bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:
Koncz András |Lakások üzletág
+36 20 933 3750
lakas@marcz.hu

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.
For english information please send a message.

Székesfehérvár településen, 32 m2 -es Téglalakás Eladó

Alapterület: 32 m2 Állapot: Újszerű
Telek: Fűtés: Cirkó fűtés
Szobák: 1 db Emelet: 1. emelet
Félszobák: Parkolás:

Azonosító: L-002980
Kapcsolat: Koncz András , Tel.: 06 (20) 933-3750
E-mail: lakas@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista