Eladó Családi ház ingatlan - Sárpentele

Ingatlan azonosító: VH-003878

 « Vissza a listához

Családi ház

Sárpentele, Belváros és környéke

Fejér

160 000 000,- Ft

Vh-003878. Székesfehérvár belvárosától 8km-re Sárpentelén kúria jellegű ház eladó!

Sárpentele közigazgatásilag Sárszentmihályhoz tartozik, elhelyezkedését tekintve Fehérvár és Sárszentmihály között található. Székesfehérvárt nyugatról elkerülő körgyűrűről az Úrhidai útról lehet bekanyarodni a sárpentelei bekötőútra. Az ingatlan autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető (menetrend szerint közlekedő helyközi buszjárat megállója a főbejárat előtt található). A bekötőút mellet végig a sárpentelei parkerdő húzódik.

Ahogy beérünk Pentelére, balra a második épület volt az egykori Széchenyi birtok helyszíne, itt nőtt fel Széchenyi Zsigmond. A 10 367m2 területű kastélypark két utcáról is megközelíthető.1995-ben került sor a ház teljes körű felújítására, 2005-ben külső szigetelést kapott, 2010-ben pedig a tetőt újították fel.

A kétszintes kúriaépület elosztása, 703m2
Földszint: 337m2; az alsó szinten található 4 nagy helyiség (nappali és társalgó helyiségek, egyikében gyönyörű nagy cserépkályha; valamint étkező), ezen kívül 2 db két ágyas, és 2 db egy ágyas vendégszoba, mindegyike saját fürdőszobával. Szintén itt található még a földszinten egy külön ajtóval nyíló kétszobás, nagy fürdőszobás finn szaunás lakótér.
Alsó szinthez tartozik továbbá egy konyha, illetve 2 fedett terasz.
Tetőtér: 366m1; a felső szinten 3 szobás, külön bejáratú szolgálati lakás; ezen kívül kazánház, két nagyobb tároló helység, és három nagy, tetőtéri szigetelt helyiség, melyben újabb szobák kialakítására van lehetőség.

A házhoz két gépkocsi beállós garázs tartozik.
Az udvar részben füvesített, rengeteg fa és bokor található, illetve néhány gyümölcsfa. Nagyobb része fehér zúzott köves udvar.

Közműveket illetően a villany, víz, csatorna bekötve. Központi fűtés kialakítva, jelenleg gáztartályról üzemeltethető, illetve a cserépkályha ad meleget a ház központi helyiségeiben.

Eladási irányár: 160.000.000,- Ft+áfa

Az ingatlan alkalmas többek között, falusi szálláshely, esküvő szervezés, tábor, oktatás, szolgáltató tevékenységek (szépségfarm, magán klinika…)

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.

Sárpentele településen, 703 m2 -es Családi ház Eladó

Alapterület: 703 m2 Állapot: Teljesen felújított
Telek: 10367 m2 Fűtés: Gázfűtés, Egyéb fűtés
Szobák: 13 db Emelet:
Félszobák: 5 db Parkolás: garázs és udvar

Azonosító: VH-003878
Kapcsolat: Leiti Gabriella, Tel.: 06 (30) 503-0000
E-mail: videk@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista