Eladó Ikerház ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: H-003118

 « Vissza a listához

Ikerház

Székesfehérvár, Maroshegy

Fejér

59 500 000,- Ft

H-003118. Székesfehérvár Maroshegyen Harmatosvölgy elején, összközműves 800m2 telken kétlakásos (lakásonként saját lekerített 400 nm-es telekrésszel, gépjármű beállóval) modern, világos, új egyszintes, különálló 108nm hasznos alapterületű, tégla építésű családi házak eladók!
Az ingatlan jól megközelíthető, A szomszédos telkek, valamint az utca teljesen beépült, a közelben buszmegálló, bevásárló központ, iskola, óvoda, orvosi rendelő, épülő babauszoda egyaránt megtalálható.

A családiházakban amerikaikonyha étkező nappali +3 egész szoba, fürdőszoba (wc -vel), vendég wc, háztartási helyiség, és fedett, 12 nm méretű terasz kerül kialakításra. Praktikusság miatt fő szempont volt, az élhető terek kialakítása is ezért a tágas nappali mellett 13nm nagyságú hálószobák készülnek.
A fő falak (30+10) és a válaszfalak Leier téglából készülnek, az aljzat 10 cm szigetelést kapott. A házban 3 rétegű üvegezésű homlokzati nyílászárók kerülnek beépítésre, rejtett tokos redőny előkészítéssel.
A hő és a melegvíz ellátásról, kombi gázkazán gondoskodik a hideg burkolatú helyiségekben padlófűtés, a meleg burkolattal ellátott helyiségekben radiátoros hőleadással, önálló vezérléssel és termosztát szabályozással. A fürdőszobában a padlófűtésen kívül törölköző szárítós radiátor is elhelyezésre kerül.
A padlástér nem beépíthető, a födémen 30 cm vastag kőzetgyapot kerül lerakásra, hőtükrös párazáró fóliázással. a külső borítás cseréppel, alatta a megfelelő vastagságú fóliázattal. A tetőn Napelem rendszer kialakítható. A házban klíma előkészítés, mozgás érzékelő riasztórendszer védőcsövezése és vezetékezése kiépítve, kezelő panel elhelyezése az előszoba helyiségben lehet. Előtérben kaputelefon csatlakozó védőcsövezése készül.

Az épületek körül kő zúzalékkal feltöltött faltő járdák készülnek 50 cm szélességben. A kocsi bejáró és a közlekedő járdák beton kertiszegély lapokkal lehatárolt tömörített kavicsolt felületűek. Parkosítás füvesítés nem készül. Betonoszlopos 1,5 m magas horganyzott drótfonatú kerítés készül az ingatlan hátsó telekhatárán, valamint a rövid telekhatár mentén.
Leendő tulajdonosa választhatja ki a belső burkolatokat, belső ajtókat, külső-belső színezést, a cserép színét….

Megbízható és tapasztalt ingatlanfejlesztő, illetve kivitelező jegyzi a ház építését, számtalan referenciaépülettel rendelkezik Székesfehérváron.
A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok „újépítésű” otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (CSOK, Jelzáloghitel, Babaváró kölcsön)

Az eladási ár a bútorzatot, világítótesteket és az utcafronti kerítést/kaput, gyepesítést, térkövezést (terasz kivételével) NEM tartalmazza. Lehetőség van természetesen, külön megállapodás keretében a felsoroltak kivitelezésére is.


Eladási irányár: 59,5 M Ft
A csatolt videó illusztráció, egy lehetséges változatot mutat be!

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For english information please send a message. videó: https://youtu.be/g3_WV3BgO2c

Székesfehérvár településen, 108 m2 -es Ikerház Eladó

Alapterület: 108 m2 Állapot: Újszerű
Telek: 400 m2 Fűtés: Cirkó fűtés
Szobák: 1 db Emelet:
Félszobák: 3 db Parkolás:

Azonosító: H-003118
Kapcsolat: Leiti Gabriella, Tel.: 06 (30) 503-0000
E-mail: videk@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista