Eladó Téglalakás ingatlan - Székesfehérvár

Ingatlan azonosító: L-002944

 « Vissza a listához

Téglalakás

Székesfehérvár, Belváros és környéke

Fejér

48 000 000,- Ft

L-002944. Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Fő utcától néhány lépésre eladásra kínálunk egy klasszikus megjelenésű, 70 m2 hasznos, alapterületű, 2015-ben, teljesen felújított lakást.

A lakás zárt lépcsőházból közelíthető meg, földszinti elhelyezkedésének köszönhetően teljesen akadálymentes.
Az elosztását tekintve nappali és 2 hálószoba került kialakításra. A fürdő és a wc egy helyiségben található, de az egyedi kialakításnak köszönhetően a külön nyíló helyiségek jellegét tapasztalhatjuk. A vastag tégla falazatnak köszönhetően nyáron hűvös, télen viszont magában tartja a meleget.
Fűtését és a használati meleg vizet korszerű, kombi-kondenzációs gázkazán biztosítja, melyet szintén 2015-ban cserélt ki a tulajdonos egy új, energiatakarékosra. A hőleadásról radiátorok gondoskodnak, valamint részben padlófűtés is kialakításra került. A padlóburkolatokat tekintve az előszobában, a konyhában, valamint a vizes helyiségekben jó minőségű járólap, a többi részen pedig magas minőségű laminált padló és tölgyfa parketta a burkolat.

Az egyedi boltíves kialakításoknak köszönhetően valóban különleges a lakás hangulata és a belső megjelenése.

A lakás a történelmi belváros csendes, nyugodt utcájában található, frekventált helyen, közel mindenhez. Az egyedi elhelyezkedés, a méret és az elosztás miatt befektetésnek is kiváló, rövid időn belül kiadható.

Jó ide hazajönni.

Eladási irányár: 48 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For english information please send a message.

Székesfehérvár településen, 70 m2 -es Téglalakás Eladó

Alapterület: 70 m2 Állapot: Teljesen felújított
Telek: Fűtés: Cirkó fűtés
Szobák: 1 db Emelet: Földszint
Félszobák: 2 db Parkolás: utcán fizetős

Azonosító: L-002944
Kapcsolat: Koncz András , Tel.: 06 (20) 933-3750
E-mail: lakas@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista