Eladó Családi ház ingatlan - Pátka

Ingatlan azonosító: VH-003691

 « Vissza a listához

Családi ház

Pátka, Belváros és környéke

Fejér

21 900 000,- Ft

Vh-003691. Pátkán, Székesfehérvártól mindössze 15 km-re, 1301 m2-es panorámás zártkerti besorolású telken, 48m2 hasznos alapterületű, új önálló, hétvégiház / nyaraló eladó!

Az ingatlan, Pátka –Páskom részén gyönyörű természeti környezetben, jól megközelíthető helyen, de csendes, kedvelt környéken helyezkedik el. A központban bolt, buszmegálló egyaránt megtalálható. Az utcában és a szomszédban állandó lakosok élnek.

A ház elosztása:
A házban előszoba, egylégteres nappali-konyha-étkező + a galérián hálószoba, fürdőszoba (wc -vel), pince kerül kialakításra. A nappali helyiség a nagy üvegfelületeknek köszönhetően pedig kifejezetten világos.

Műszaki jellemzők:
A telken az áram bevezetésre került a vizet fúrt kút biztosítja.
A ház egyszintes +galéria kialakítású a falak + 15 cm hőszigeteléssel készülnek, az aljzat szigetelt. A tető tartószerkezete fából épül. A pince 30m2.
A házban szigetelt üvegezésü műanyag homlokzati nyílászárók kerülnek beépítésre.
A tetőtér nem beépíthető. A belső falfelületek fehér festéssel kerülnek kialakításra. A gépészet, a burkolatok kialakítása már az új tulajdonos ízlésére van bízva.

Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra, illetve nyaraló/ hétvégiház céljára is.

Eladási irányár: 21,9 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For english information please send a message.

Pátka településen, Családi ház Eladó

Alapterület: Állapot:
Telek: Fűtés:
Szobák: Emelet:
Félszobák: Parkolás:

Azonosító: VH-003691
Kapcsolat: Leiti Gabriella, Tel.: 06 (30) 503-0000
E-mail: videk@marcz.hu - Märcz Ingatlaniroda

Gyorslista